Over tandartspraktijk i-Dental

Welkom bij i-Dental

i-Dental  is een moderne tandartspraktijk in Rotterdam-Centrum. We maken gebruik van de nieuwste behandelingen op het gebied van tandzorg en tandheelkunde. Onze tandartspraktijk in Rotterdam heeft twee behandelkamers en een prettige wachtruime. Wilt u uw gebit goed onderhouden of heeft u klachten waar u van af wilt? Dan kunt u bij ons terecht. Bel naar 010 241 00 48 om een afspraak te maken of je in te schrijven. Of ga naar de contactpagina.

De patient staat centraal

Het is voor ons heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze tandartspraktijk. Wij betrekken u -als u dat prettig vindt- daarom zoveel mogelijk bij de behandeling. Onze tandarts  en preventieassistent, stellen in veel gevallen samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u precies wat ze gaan doen, zodat u stap voor stap weet wat er gebeurt in uw mond. Bij onze tandarts in Rotterdam staat U centraal.

Preventieve controle

Voor het behouden van een goed en gezond gebit raden wij iedereen een half paarse controle aan.

Implantaten

Gekwalificeerde tandartsen voor het deskundig plaatsen van implantaten.

Spoedtandar

Heeft u een spoedgeval en heeft u een spoed tandarts in Rotterdam nodig? In dat geval kunt u altijd bij ons terecht.

Kindertandarts

Als tandartspraktijk hebben we ons gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Maak een afspraak voor meer info.

Uw tandartsenpraktijk

De behandelingen van i-Dental

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen en ook voor esthetische diensten zoals “parelwitte” tanden. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op of loop even binnen!

Schrijf je nu in of maak een afspraak

Bel naar 010 241 00 48 om een afspraak in te plannen of ga naar de aanmeldpagina.