Dé kindertandarts in Rotterdam

Welkom bij i-Dental

i-Dental heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de kindertandheelkunde. Bel 010 241 00 48 om een afspraak in te plannen of ga naar de contactpagina.

Extra aandacht voor kinderen

Het is cruciaal voor het behoud van een gezond gebit dat deze al van jongs af aan goed wordt verzorgd. Binnen de tandartspraktijk van i-Dental zijn we  gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. We bieden voor kinderen van 3 tot 18 jaar speciale behandelingen die gericht zijn op levenslang behoud van het eigen gebit zonder grote problemen.

Advies van de Kindertandarts

Onze tandarts adviseert ouders om het kind zo jong mogelijk mee te nemen naar de tandarts. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandarts en de omgeving. Rond de leeftijd van 3 jaar, omdat dan meestal alle tandjes zijn uitgekomen, is het beste moment om te starten met de periodieke controle. Als kind naar de tandarts gaan moet voelen als een kort feestje!

Ook bij angst is er een speciale tandarts

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft om naar de tandarts te gaan. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de tandarts te gaan. Wat de angst ook is, i-Dental heeft de expertise en ervaring  om uw kind van de paniek of extreme angst af te krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angst behandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

Hoe wij omgaan met uw kind

  • Wij zorgen voor een prettige en positieve omgeving voor uw kind.
  • Wij hebben alle tijd voor uw kind tijdens de behandeling.
  • Wij stellen voor elk kind een persoonlijk behandelschema op.
  • Wij vragen de aandacht van uw kind en communiceren spelenderwijs.
  • Wij belonen positief gedrag en zorgen dat uw kind graag weer terugkomt.

Maak een afspraak of schrijf uw kind als patiënt

Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen kunt u bellen naar 010 241 00 48. U kunt ook de contactformulier invullen.