Dé angsttandarts in Rotterdam

Welkom bij tandartspraktijk i-Dental

Tandartsenpraktijk i-Dental in Rotterdam Centrum is gespecialiseerd in angstige patiënten. Bel voor een afspraak of meld je aan via de contactformulier.

Aandacht voor angst

er zijn veel mensen die een slechte ervaring hebben of zich overgeleverd voelen aan de tandarts. Vaak zijn onbegrip, hoge werkdruk en slechte communicatie door de behandelaar redenen waarom een behandeling niet succesvol verloopt. Patiënten voelen zich niet serieus genomen of schamen zich. Hierdoor wordt de angst groter waardoor zij uiteindelijk niet meer naar de tandarts gaan en de gebitsproblemen groter worden. Een verwaarloosd gebit veroorzaakt niet alleen ongemak of pijn, maar kan ook gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen en je sociale contacten.

Hulp om je angst te verminderen

Herken jij je in een van deze situaties? Wij kunnen je helpen om je angst te verminderen of beheersbaar te maken. i-Dental is gespecialiseerd om mensen met (extreme) angst voor de tandarts op een unieke, persoonlijke manier te begeleiden. Hoe erg je ook denkt dat het met je gebit is gesteld, ook voor jou is er een oplossing. Je hoeft je niet schamen of bang te zijn dat we je bekritiseren, over je oordelen of betuttelend toespreken. We hebben al veel gezien en nemen elke patiënt serieus. We zijn juist blij dat je de stap hebt genomen om te komen.

Gaatjes laten behandelen Bij i-Dental Rotterdam

Controle & Inspraak

Uniek aan onze werkwijze is dat jij de controle blijft behouden. Er gebeurt niets dat jij niet wilt. We bespreken op voorhand het behandelplan met je en tijdens de behandeling vertellen we wat we doen. We observeren je goed en letten op lichaamstaal. Zelfs subtiele signalen vangen we op en reageren er proactief op. Van ons hoef je geen autoritaire houding te vrezen, maar kun je rekenen op open communicatie en overleg. Jij hebt bovendien inspraak in je behandeling; als het even teveel wordt, nemen we een kleine pauze.

Maak een afspraak of schrijf je in als patiënt

Bel bij vragen of informatie naar 010 241 00 48. Je kan een afspraak inplannen of je aanmelden als patiënt.